Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους. Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Αποθήκευση οικοσκευών
Βαρώνος Μεταφορική Κρούσαρης Γιώργος


Αποθήκες Βαρώνος Μεταφορική Κρούσαρης Γιώργος

Η εταιρία Βαρώνος Μεταφορική Κρούσαρης Γιώργος διαθέτοντας 2 καταστήματα σε Αθήνα και Γέρακα, δραστηριοποιείται πέραν των μετακομίσεων – μεταφορών και στις αποθηκεύσεις οικοσκευών.

Στην εταιρία Βαρώνος Μεταφορική Κρούσαρης Γιώργος παρέχονται ιδανικές υποδομές για την ασφαλή και εργονομική τοποθέτηση των προϊόντων σας.

Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένες αποθήκες και προσφέρουμε τη δυνατότητα, σε όσους πελάτες μας το επιθυμούν, να αποθηκεύσουν τα αντικείμενα ή τα εμπορεύματά τους για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν.

Η εταιρία Βαρώνος Μεταφορική Κρούσαρης Γιώργος ως δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο χώρο εγγυάται την ασφαλή φύλαξη όλων των προϊόντων σας, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και την άμεση εξυπηρέτηση σε όλα τα αιτήματα και τις απαιτήσεις των πελατών της.